[FuldtNavn]s aner

Min Slægtsforskning startede efter min mor Meta Rasmussens død i 1998, hvor jeg fandt ud af at jeg ikke havde fået hele sandheden at vide om slægten.
Min slægtsforskning dækker begge mine forældre, Meta Kristensen ( kaldte sig Rasmussen ) som stammer fra Herstedvester egnen med udløber til det nordlige Jylland og Skåne.
Min far Jens Otto Kofoed kommer fra Bornholm, Jens Otto´s slægt er som stort set er fundet tilbage til ca 1600 med nogle huller.

Der nogle enkelte fejl som jeg arbejder på at rette, finder du en vil det glæde mig hvis du giver mig besked. evt med henvisning til det RIN nummer der er hved hver person.

Jeg håber at du vil kontakte mig hvis vi er i familie, billeder modtages med tak, Der vises kun få oplysninger for alle, og kun navne for levende.
Er der oplysninger her på siderne som du vil kommenterer eller skulle du have rettelser eller oplysninger, vil det glæde mig at du sender en mail. Skriv via hjemmesidens kontaktformular
På forhånd tak for interessen.

Jørgen Kristensen
opdateret 10-7-2022

Billede

Martin ( morfar) Meta og Jørgen i Tranegilde ca 1955


Indholdsfortegnelse

punkttegn  Anetavle for Snedker, Jørgen Kristensen
punkttegn  Efternavneoversigt
punkttegn  Navneindeks

Kontaktinformation

Email Send email til Kontaktfornular fra https://www.kristensen-kofoed.dk/
Send brev til:
Jørgen Kristensen
Slagelse


Hjem | Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 10 Jul. 2022 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af Kontaktfornular fra https://www.kristensen-kofoed.dk/