Jeg har afskrevet en slægtsforskning som er afleveret på slægt og data  bibliotek

Jeg har ikke undersøgt rigtigheden men møder du fejl må du gerne give mig besked på mail      Jorgen(a)kristensen-kofoed.dk

 

se hjemmesiden her

 

 

Jens Otto Kofoed

 

Jens Otto Kofoed er barn i en søskende flok på 9 børn og kom til at hedde Otto som nr. 8 i flokken på Møllehuset et lille sted hvor mor og far var alene om arbejdet og børnene måtte være med. Børnene boede på fælles værelser.

Der var ikke meget jord til så det har været svært for dem

Efter skolen kom Jens ud og tjene og senere på landbrugs skole i Lundby i Sydsjælland i ca. 1935 og har derefter været på Bornholm og Jylland som karl og omkring 1950 kom han til Ishøj området.

Meta og Jens må have mødt hinanden hos Martin og derefter kommet til at arbejde på samme gård om foråret blev ringforlovet i august og gik fra hinanden 1 december, men Meta var blevet gravid og opdagede det omkring nytår

Jens Otto fik først noget at vide året efter i efteråret 1952 da politiet kom og fremlage en faderskabssag hvilket jeg forstår han ikke kunne forstå når man ser sagens agter.

Jens Otto har kun set mig få gange som lille og jeg kan ikke huske ham og har aldrig haft kontakt med ham indtil 2006 hvor jeg kontaktede ham

Uddrag fra min slægtshistorie

 

M

in moder Meta Rasmussen, f. Kristensen, blev født d. 9 juni 1920 i kirkebogen i 1920 er hun fundet registreret i Herstedvester og døbt der d. 4-7-1920 af sognepræsten.

I folketællingen 1925 var familien bosiddende ved en gaard hvor Laurits også kaldet Martin var fodermester på ”Dannebrosgaard”, Lyndby sogn og er så i 1930 folketællingen bor Metha og hendes forældre i Uglestrup matr. Nr. 8 som dengang var en grund på 3000 km. M2., hvor de kun var de 3 og i samme sogn i 1934 men i Lille Karlby, født en søster til Metha kaldet Else. Deres bror Ole er født 1936 i Herstedvester. Det var her i Uglestrup jeg tror de havde et lille gartneri, eller bare dyrkede en del grønsager. Nu er grunden delt og der er opført et hus på den anden grund. I skødet fra den gang står der at huset gik på tvangsaktion i 1933 som jeg undersøger nærmere, men er nok grunden til de året efter bor i Lille Karlby.

Hun må have gået i skole i Lyndby og jeg kan huske at hun da jeg var lille har snakket om at hun havde gået i skole i al slags veje (da jeg ikke har fundet en skole i Uglestrup), som var fra 1880, hendes barndom har jeg ikke meget mere om, der var ikke mange børn på samme alder i byen så jeg ved ikke hvem hun har leget med. Huset i Uglestrup Har jeg fundet i Brandforsikringerne Opført i 1850 på 85 m2 

 

Hun har fortalt noget om at hun har gået og solgt jordbær til kørende i en alle´ som jeg ikke er helt klar over men enten Ledreborg eller Lindenborg. Da Meta bliver konfirmeret er de registreret i en lille landsby lidt nord for som hedder Lille Karleby. Og det er her hendes lillesøster er registreret i kirkebogen som født i 1934.  I folketælling 1940 er de så tilbage til Herstedvester hvor Martins lillebror ejer købt huset, men bor der ikke.