Her vil der være oplysninger om slægterne Kristensen og Kofoed

Min Slægtsforskning startede efter min mor Meta Rasmussens ( f. Kristensen ) død i 1998, hvor jeg fandt ud af at jeg ikke havde fået hele sandheden at vide om slægten.

Jeg har lagt mange timers arbejde i forskning og dokumentation af disse aner. Næsten alt er fundet i kirkebøger eller folketællinger efter ca 1800, men alt skulle være dokumenteret med kilde. Jeg håber, du vil få glæde af de informationer, du kan finde her, jeg har flere informationer i mit slægtsprogram og slægtsforskning som ikke er med her som lægdsruller, skifter, skøder m.m. 
Efternavnet Kristensen stammer formodentlig fra min min Tipoldefar Christen Nielsen som kaldte alle sine børn Christensen. Stave måden har skiftet i slægten enten Ch. eller med K. også forskelligt i familien.
Efternavnet Kofoed som også skifter fra Kofod til Kofoed stammer oprindelig nok fra Tyskland, men det er der skrevet flere bøger om.
Er vi i familie så skriv, billeder modtages med tak, data vises kun for døde.

Lige nu er min interesse primært på min moders side hvor jeg nu har fundet min moster og morbror som desværre er døde begge men har fundet levende efterkommere til dem.

Bjarne ved Viborg og Anne i Københavns området.

Hvad laver jeg så ellers.

Jeg er udlært snedker Slagterivej i Køge hos J. V. Blume og efter at have været soldat ( sergent ) i et par år, har jeg arbejdet på et par godser som alt mulig mand / Traktor fører / Gartner / Skovarbejder.

Lavet kontormøbler på Labofa i Skælskør og Korsør, Skibs møbler på Sorø stolefabrik og været montør samme sted og været på over 30 forskellige container skibe ( de store på over 350 m i længden ) og 2 danske Krigsskibe og 6 slæbebåde, arbejdet for Kvik Køkken og lavet modul huse. Til sidst har jeg været gartner og slået græs på små og store steder indtil jeg gik på efterløn.

Startede i 1996 med at undervise i EDB på aftenskole og har Undervist fra 2005 i slægtsforskning og gotisk skrift 

Været med til at starte en Slægtsforsker forening i Slagelse i 2011 og medlem af bestyrelsen i 5 år og medlem af DIS-Danmarks bestyrelse

Lægdsruller og session protokoller for alle Bornholmer fra 1861 blev 6. udskrivnings kreds, har jeg scannet og er ved at blive afskrevet og dem der er flyttet til eller fra Sjælland / Bornholm, kommer med efterhånden.

Er der oplysninger eller rettelser til det her på siderne som du vil kommenterer eller har et billede. vil det glæde mig at du sender mig en mail. Husk navn og adresse tlf nr så jeg ved hvem jeg skal svare.

jorgen(a)kristensen-kofoed.dk

Ved hjælp af slægts indtastnings programmet Legacy 9 har jeg sat min slægtsforskning i system se mine filer herunder

Se mit slægtstræ her med begrænsede oplysninger.

Nedenstående træer tager et par sekunder at åbne

Slægtstræ på Meta Rasmussen

Slægtstræ Jens Otto Kofoed